Skip to content

DOE BEROEP OP EEN PRODUCT MEDIA-EXPERT

Net als voor een reclamecampagne doe je ook een beroep op een expert in product media voor het inzetten van promotionele artikelen en business gifts, al dan niet in het kader van een grote interne of externe marketingactie. De distributeurs van product media, aangesloten zijn de BAPP, zijn adviseurs en experts in dat specifieke vakgebied. Er komt immers meer bij kijken dan ‘gewoon een bestelling plaatsen’.

De adviseurs

  • zijn op de hoogte van de laatste trends.
  • kennen de juiste leveranciers én hun aanbod.
  • kunnen zo de meest creatieve oplossingen voorstellen die binnen het budget passen en die aansluiten bij de doelstellingen van de adverteerder.
  • kennen bovendien de adviseurs/experts ook de wetgeving die van toepassing is op promotionele artikelen en business gifts zodat onaangename verrassingen zo goed als uitgesloten zijn..

Het voordeel van een ‘vaste relatie’ met een adviseur/expert is dat hij het bedrijf van de opdrachtgever kent en weet wat er door de jaren heen al aan product media voor welke doeleinden ingezet is.

Doe op tijd een beroep op een adviseur/expert. Op die manier zijn creatieve en unieke custommade product media voor een interessante prijs aan te maken. En zelfs voor bedrijven die op het laatste moment met een aanvraag komen, kunnen de BAPP-adviseurs een gepaste oplossing bieden in functie van de deadline en van het budget.

Klik hier voor de lijst van bij de BAPP aangesloten product media-adviseurs/experts.

Quote

“Wij doen beroep op twee professionele partners. Dat is belangrijk. Zij weten welke richting we uit willen en weten ook wat we in het verleden al gegeven hebben. Je kunt in dit ‘Alibaba-tijdperk’ makkelijk zelf veel doen. Maar als het dan fout loopt, heb je geen plan B meer en heb je nood aan een gevestigde waarde.”

(Stijn Wildiers, co-afgevaardigd bestuurder en marketing-verantwoordelijke van BOMA in Promo-Biss)

CONTACT

vzw BAPP asbl
Imperiastraat 6, B-1930 Zaventem · Tel +32 2 883 11 98 · Email  info@bapp.be