Skip to content

NIEUWS

l

WELKOM LINDA YALMAN

LINDA HEEFT ZICH BIJ HET BAPP-TEAM VERVOEGD.

Haar ervaring binnen verschillende
organisaties zal toelaten om de transitie en vooral de realisatie van de projecten van de BAPP, geïnitieerd door de leden van de raad van bestuur, op poten te zetten.

2

2023 · GEZONDHEID EN GELUK

12 MAANDEN
om te genieten van je familie en vrienden.

52 WEKEN
vertrouwen geven en ontvangen.

365 DAGEN
succes in wat je ook doet.

8.760 UUR
van een positieve gemoedstoestand in een gezond lichaam.

1

PROMZ PRODUCTPREMIÈRE 2023

De PromZ Product Première show is een onafhankelijke show voor de hele sector. Lidmaatschap van een beroepsvereniging is voor exposanten of bezoekers niet nodig. Neem uw medewerkers mee naar een informatieve en onderhoudende bijeenkomst. We zullen er zijn ! Doe mee, we kijken ernaar uit u te ontmoeten.
 
24.01.2023 · FLANDERS EXPO · STAND 800

Voor iedereen die in de promotie werkt.

 

 

5

TOPPOINT & INTRACO TRADING

Toppoint B.V. uit Hengelo (OV) en Intraco Trading B.V. uit Wormerveer hebben hun krachten gebundeld. Medio februari 2023 gaan de activiteiten van Intraco, “Promotional Technology, Loyalty and Incentive”, verder onder de vlag van Toppoint. Toppoint B.V. en Intraco Trading B.V. zijn onderdeel van het Zweedse beursgenoteerde bedrijf New Wave Group AB. New Wave Group is een groep die merken en producten ontwerpt, verwerft en ontwikkelt in de sectoren corporate, gift en home improvement.

 

 

BUSINESS CLUB – BAPP – GREEN MOBILITY

Business club – The event not to be missed
BMW Group Belux – Certipower – 30 November 2022
Contact us – info@bapp.be

BappBusinessClub

 NETWORKING GIFT SHOW 2022 – ONLY FOR PROFESSIONALS

Francorchamps

 BEDANKT ERICH, DANK U ERICH, ...

Erich Cormann Dank je, Erich.

Erich Cormann heeft besloten zijn contract als directeur van BAPP niet te verlengen om zich op zijn eigen beroepsactiviteiten te concentreren. Hij draagt de fakkel in het volste vertrouwen over aan Michel Deboudt, die alle inspanningen voor de professionalisering en ondersteuning van BAPP en haar leden zal voortzetten.

Erich, stichtend lid van BAPP en bedenker van Networking Day, is al meer dan 20 jaar ons boegbeeld.
Door zijn professionaliteit heeft hij de waarden, het respect en vooral een positief imago van onze vereniging laten zien.
Altijd attent op het welzijn van iedereen, is en zal hij altijd de emblematische figuur van de BAPP blijven.

BAPP wil Erich bedanken voor zijn inzet en voor al het werk dat hij de afgelopen 20 jaar voor onze organisatie heeft gedaan.
Gelukkig is dit slechts een afscheid, want hij blijft lid van de BAPP voor zijn bedrijven, waardoor we hem in de toekomst nog regelmatig op evenementen zullen zien.

 GOOT SUCCES VOOR de 1ste BAPP BUSINESS CLUB

 
Groot succes en professionalisme voor de 1ste BAPP Business Club

Op 1 december vond de 1ste BAPP Business Club plaats in Gent. Het doel van de Businessclub is om een ​​plek te bieden voor discussie, informatie, ontmoetingen en netwerken om leden, niet-leden en zelfs klanten bij elkaar te brengen.

Voor de eerste editie hebben wij Herman Konings, psycholoog van de verandering en trendanalist, als gastspreker uitgenodigd om de perspectieven van het “post-Covid” tijdperk te presenteren.
De deelnemers werden vanaf 17.00 uur welkom geheten met koffie en versnaperingen.

Om 18.00 uur begon de conferentie en de avond eindigde met een lichte maaltijd. Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit evenement een groot succes was! Herman Konings trok met zijn levendige en actuele lezing de aandacht van het publiek en iedereen was blij elkaar te ontmoeten voor een praatje bij een drankje. Wij ontvingen vele felicitaties van de deelnemers en spijtbetuigingen van degenen die niet aanwezig konden zijn.
Er wordt dan ook reikhalzend uitgekeken naar de volgende editie!

 NETWORKING GIFT SHOW 2021

De 12e editie van onze Networking Gift Show ligt achter ons. Dit jaar, in het kader van 20ste jaar bestaan van BAPP,
wilden we er een uitzonderlijk evenement van maken. Zo waren 82 exposanten uit 12 verschillende landen aanwezig in Interscaut, een voormalige elektriciteitscentrale in Schelle.

De 241 bezoekers (die 129 bedrijven vertegenwoordigden) konden de nieuwe producten ontdekken en in gesprek gaan met de 82 leveranciers,
waarvan er 24 voor het eerst op BAPP aanwezig waren.
Distributeurs en leveranciers waren zeer tevreden: veel ruimte, veel mensen en producten en maar vooral iedereen blij om elkaar terug te kunnen zien.

Aansluitend aan de beurs vond er voor bezoekers en exposanten een gezellige avond plaats waar alle voormalige voorzitters van BAPP in de bloemetjes werden gezet.
Wij danken alle deelnemers voor hun aanwezigheid en hopen hen volgend jaar op donderdag 25 augustus terug te zien voor de editie van 2022!

CONTACT

vzw BAPP asbl
Imperiastraat 6, B-1930 Zaventem · Tel + 32 475 41 30 35 · Email  info@bapp.be